ABT Fotokite

Uw permanente ogen in de lucht

Hulpdiensten staan voortdurend voor uitdagingen om snel en effectief te reageren op noodsituaties. Daarom presenteren we met trots de ABT Fotokite, een geavanceerde kite speciaal ontworpen voor hulpverleners.

De ABT Fotokite is een compact en gebruiksvriendelijk systeem dat binnen enkele seconden kan worden ingezet. Met zijn intuïtieve besturing, hoogwaardige camera en real-time beeldoverdracht, biedt het een ongeëvenaard overzicht van de situatie ter plaatse.

Enkele belangrijke voordelen van de ABT Fotokite voor hulpdiensten zijn:

  1. Snelle inzet: Met zijn compacte ontwerp en snelle opstarttijd is de ABT Fotokite binnen enkele seconden klaar voor gebruik, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij noodgevallen.
  2. Lange vliegduur: Met zijn indrukwekkende batterijduur en de mogelijkheid om opgeladen te worden vanuit een voertuig, kan de ABT Fotokite dagen- of zelfs wekenlang ononderbroken luchtdekking bieden.
  3. Superieure beeldkwaliteit: De geïntegreerde camera biedt hoge resolutie beelden, alsook een gespecialiseerde warmtecamera, zodat u snel en nauwkeurig cruciale beslissingen kunt nemen. De nieuwe camera biedt bovendien een ongeëvenaarde zoom om ook vanop grote afstand de kleinste details waar te kunnen nemen.
  4. Veilig en betrouwbaar: De ABT Fotokite is speciaal ontworpen met het oog op de veiligheid van hulpverleners, met een betrouwbaar tethering-systeem dat de kite in de lucht houdt, zelfs bij communicatie-uitval of GPS-storingen.
  5. Eenvoudige bediening: De intuïtieve bedieningselementen maken het eenvoudig voor hulpverleners om de ABT Fotokite te besturen, zelfs met minimale training. Een licentie als drone-piloot is bovendien niet nodig.
  6. Integratie met bestaande systemen: De ABT Fotokite kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande communicatie- en commandosystemen, waardoor het een naadloze aanvulling is op uw operationele middelen. De beelden zijn bovendien beschikbaar via beveiligde streaming voor elk commandocentrum, vast of mobiel.

Investeer vandaag nog in de ABT Fotokite en ervaar de voordelen van luchttechnologie bij het verbeteren van de efficiëntie en het redden van levens. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe de ABT Fotokite uw hulpdienst kan ondersteunen bij het aanpakken van de uitdagingen van morgen.

Richtlijn

FOD Mobiliteit & Vervoer
DG Luchtvaart