Onderhoud & Herstellingen

Uw voertuig is niet zomaar een voertuig, maar een essentieel onderdeel van uw interventie en van uw eigen veiligheid. Daarom begrijpen wij dat u van ons de allerbeste service verlangt voor het onderhoud en de herstellingen.

Al dan niet omschreven in specifieke SLA’s, staan wij steeds paraat voor u, ongeacht waar uw voertuig omgebouwd werd, ongeacht het merk.

AB Technics beschikt over gespecialiseerde techniekers met expertise om uw voertuig snel te analyseren en een oplossing te voorzien die ervoor zorgt dat u uw voertuig opnieuw in het volste vertrouwen en optimaal kan gebruiken.

ICT

Elk prioritair voertuig beschikt steeds over meer en meer ICT. AB Technics is uw perfecte partner voor het installeren, up-to-date houden en herstellen wanneer nodig van alle elektrische en elektronische installaties en kleine mechaniek voor heel uw wagenpark, eender waar het voertuig werd omgebouwd, van de kleinste moto tot de grootste vrachtwagen. Volgens duidelijke afspraken in een SLA, zodat u op uw rollend materieel kan rekenen wanneer u het nodig hebt.

Elektrische voertuigen

Met de intrede van de elektrische voertuigen is ook het herstellingswerk geëvolueerd. Zowel voor de veiligheid van onze mensen, als voor de juiste manier van omgaan met de verschillende hoogtechnologische componenten, is gespecialiseerd personeel noodzakelijk. Anders zal uw voertuig op soms al heel korte termijn veel grotere schade ondervinden wat u en uw intrerventie in gevaar kan brengen.

Onze arbeiders zijn specifiek opgeleid om met elektrische voertuigen te werken en ze worden voortdurend bijgeschoold. Zo is AB Technics ook morgen nog uw ideale partner voor een lange levensduur van uw voertuig.

Specifieke SLA

Indien u dit wenst, bekijken wij samen met u het beste pakket aan service-afspraken om uw voertuig optimaal te laten renderen. Die leggen we vast in een “Service Level Agreement” (SLA) zodat u op elk ogenblik perfect weet waarop u kan rekenen en waar en wanneer uw voertuig door onze techniekers kan worden opgehaald en/of hersteld.

Duidelijke afspraken zodat u zich kan focussen op uw kerntaken.