Onze diensten om u te ontzorgen

Het beheer van een wagenparking met steeds nieuwe noden en voortdurende aanpassingen en updates vraagt een gedetailleerde opvolging. Dit behoort niet voor iedereen tot hun kerntaken.

AB Technics biedt u de mogelijkheid om u daarbij volledig te ontzorgen door u bij te staan bij uw volledige projectmanagement dat u bovendien steeds online kan opvolgen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info.

AB Technics is een merkonafhankelijke ombouwer. Met meer dan 15 jaar ervaring, beschikken wij over een gedetailleerde en diepgaande kennis over de mogelijkheden van de voertuigen op de markt en hoe deze optimaal kunnen ingezet worden voor uw wensen. U kan steeds op ons rekenen voor een onafhankelijke analyse en indien gewenst bijstand bij de onderhandelingen.

Zo komen we samen tot de beste oplossing en kan u erop rekenen dat de ombouw én het voertuig volledig op u zijn afgestemd.

Samen met onze partner Priodrive bieden wij een brede waaier aan theoretische en praktische opleidingen aan om met uw voertuig, van fiets tot (anoniem) prioritair voertuig, op de meest veilige wijze een maximaal rendement te kunnen behalen. Dit kan bij oplevering over periodieke terugkeermomenten tot een vast opleidingsonderdeel in uw HR-beleid.

Meer info op www.priodrive.be

AB Technics werkt met vaste partners voor het aanbrengen van uw striping en bestickering. Volgens uw eigen ontwerp tot de wettelijke bepalingen voor prioritaire voertuigen. Alle werken kunnen worden uitgevoerd in onze ateliers of bij u ter plaatse.

Samen met onze vaste partners bieden wij u een volledig gamma aan oplossingen voor de beglazing van uw voertuig. Van herstellingen en vervangingen over het aanbrengen van speciale folies tot en met veiligheidsglas. AB Technics staat garant voor een optimale kwaliteit.

Via haar partnernetwerk biedt AB Technics snelle en hookwalitatieve service op carrosserie aan, inclusief een eigen spuitcabine om uw voertuig weer helemaal in orde te stellen.