AB Technics werft aan!

AB Technics groeit sterk en daarom breiden we voortdurend ons team uit. Ben jij gemotiveerd om in een jong, maar ervaren team te komen werken en leren, bekijk dan zeker de functies die open staan!

Klik op een functie hieronder om een beschrijving van de vacature te zien.

Stuur uw sollicitatie met CV naar hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons administratief en managementteam te versterken. We werken in een voltijds werkweek (ma-vr), maar deeltijds en hybride werken zijn bespreekbaar..

Je het management bij met de verantwoordelijkheid over de interne boekhouding en de financial controlling. Je beheert de contacten met de bank, boekhouder, het sociaal secretariaat en ondersteunt de relaties met de grootste klanten en leveranciers. Je ontwikkelt en optimaliseert mee de financiële strategie en de processen.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste. Dit willen we ook doortrekken in het administratief team en het management. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

  • Specificaties: KMO, boekhouding, financiële planning
  • Diploma: minimaal bachelor in boehouding, financial controlling, accountancy, bedrijfseconomie; master in opleiding of master kunnen een pluspunt zijn
  • Taal: Nederlands is de voertaal. Een dagelijkse professionele kennis van het Frans en Engels zijn een pluspunt.
  • Flexibiliteit: mede-vertegenwoordiging van de vennootschap op evenementen buiten de normale werkuren en beperkt reizen kunnen gevraagd worden

Wij bieden een jong team, interne opleiding en een goed loonspakket in een flexibele werkomgeving met een persoonlijk groeitraject.

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons team in het atelier te versterken. We werken in een voltijds werkweek van 40uur gespreid over vijf werkdagen van maandag tem vrijdag.

Je bouwt in ons atelier te Malle mee aan de elektrische installatie en inrichting van politie- en brandweervoertuigen, ziekenwagens, MUG-voertuigen en bedrijfswagens. Van het bouwen en monteren van meubilair in voertuigen, tot het plaatsen en configureren van elektrische componenten, verlichting en signalisatie.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

  • Specificaties: techniek en elektronica; hout- en metaalbewerking, CAD, ICT, sturingen,…
  • Diploma: niet vereist voor basisfuncties, maar net als ervaring wel een belangrijk pluspunt
  • Taal: Nederlands is de voertaal in het atelier. Frans en Engels zijn een pluspunt

Wij bieden een jong team, interne opleiding, een goed bruto uurloon, maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding en de mogelijkheid op fietsleasing.

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be