AB Technics werft aan!

AB Technics groeit sterk en daarom breiden we voortdurend ons team uit. Ben jij gemotiveerd om in een jong, maar ervaren team te komen werken en leren, bekijk dan zeker de functies die open staan!

Klik op een functie hieronder om een beschrijving van de vacature te zien.

Stuur uw sollicitatie met CV naar hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons team in het atelier te versterken. We werken in een voltijds werkweek van 40uur gespreid over vijf werkdagen van maandag tem vrijdag.

Je bouwt in ons atelier te Malle mee aan de elektrische installatie en inrichting van politie- en brandweervoertuigen, ziekenwagens, MUG-voertuigen en bedrijfswagens. Van het bouwen en monteren van meubilair in voertuigen, tot het plaatsen en configureren van elektrische componenten, verlichting en signalisatie.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

 • Specificaties: techniek en elektronica; hout- en metaalbewerking, CAD, ICT, sturingen,…
 • Diploma: niet vereist voor basisfuncties, maar net als ervaring wel een belangrijk pluspunt
 • Taal: Nederlands is de voertaal in het atelier. Frans en Engels zijn een pluspunt

Wij bieden een jong team, interne opleiding, een goed bruto uurloon, maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding en de mogelijkheid op fietsleasing.

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons team voertuigombouw te versterken.

Je ontwerpt in ons atelier te Malle (met mogelijkheid van deels thuiswerk) mee aan de voertuigen en tools van morgen voor politie, brandweer, MUG, ziekenhuizen, veiligheidsdiensten en professionelen. Van het ontwerpen van inrichtingen, tot volledig mee ontwikkelen van heel nieuwe oplossingen voor voertuigen, drones en robots: jouw ontwerpskills en 3D-inzicht leveren mee de basis voor de toekomst van AB Technics.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

 • Specificaties: Autodesk AutoCAD, Fusion360, Inventor (of één van deze)
 • Doel: technische tekenigen, 3D simulaties, ontwerpen voor 3D printing, ontwikkeling nieuwe producten
 • Diploma: opleiding/certificaat/diploma in AutoCAD, Fusion… Ervaring niet vereist, maar een pluspunt
 • Taal: Nederlands is de voertaal in het atelier. Frans en Engels zijn een pluspunt. Software en terminologie in het Engels.

Wij bieden een jong team, interne opleiding, een goed bruto uurloon, maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding, de mogelijkheid op fietsleasing,…

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons administratief en managementteam te versterken. We werken in een voltijds werkweek (ma-vr), maar deeltijds en hybride werken zijn bespreekbaar..

Je wordt toegevoegd aan het management en staat de CEO en voorzitter bij met financial controlling & planning, de contacten met bank, boekhouder en de grootste klanten en leveranciers. Je ontwikkelt en optimaliseert mee de financiële strategie en optimaliseert de processen en de personeelswerking.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste. Dit willen we ook doortrekken in het administratief team en het management. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

 • Specificaties: KMO, financial controlling, financial planning, strategie, personeel
 • Diploma: minimaal bachelor in financial controlling, accountancy, bedrijfseconomie; master in opleiding of master kunnen een pluspunt zijn, evenals ervaring
 • Taal: Nederlands is de voertaal in het atelier. Frans en Engels zijn nodig voor basiscommunicatie en terminologie
 • Flexibiliteit: mede-vertegenwoordiging van de vennootschap op evenementen buiten de normale werkuren en beperkt reizen kunnen gevraagd worden

Wij bieden een jong team, interne opleiding en een goed loonspakket in een flexibele werkomgeving met een persoonlijk groeitraject.

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be

AB Technics zoekt gedreven en enthousiaste collega’s (m/v/x) om ons team in de verkoop en het borduurwerk te versterken. We werken in een voltijds werkweek van 40uur gespreid over vijf werkdagen van maandag tem vrijdag; deeltijds werken is bespreekbaar.

Je werkt in onze winkel te Malle waar je mee instaat voor het borduurwerk en ondersteuning biedt aan de verkoop in de winkel.
We borduren verschillende materialen voor politie, brandweer en hulpdiensten, maar ook voor professionelen, industrie en op moeilijke materialen zoals voor de paardensport, waarin we garant staan voor absolute topkwaliteit.
In de winkel bieden we een breed gamma van (para)medische en aanverwante producten van injectienaalden over brancards tot ambulancierskledij en kogelvrije vesten voor politiediensten; maar ook een speciaal gamma aan veiligheidskledij voor professionelen. Neem zeker een kijkje op shop.abtechnics.be.

AB Technics levert maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bovendien moeten hulpdiensten en professionelen tijdens hun missie en werk 100% op onze voertuigen en producten kunnen vertrouwen. Daarom kom je in een jong en gedreven team terecht, maar is een oog voor detail en kwaliteit wel een vereiste; zowel bij het borduurwerk dat aan de hoogste eisen moet voldoen, als in de winkel. Interesse in innovatie voor voertuigen, drones, robots en ICT drijven het team elke dag verder.

 • Specificaties: professioneel borduurwerk en ondersteuning bij verkoop in de winkel
 • Diploma: niet vereist, maar een pluspunt. Interne opleiding wordt aangeboden. Ervaring en eventueel productkennis voor de winkel (ambulanciers,…) kunnen een pluspunt zijn.
 • Taal: Nederlands is de voertaal. Engels en Frans of Duits voor telefonische communicatie of leverancierscontacten, zijn een pluspunt.

Wij bieden een jong team, interne opleiding, een goed bruto uurloon, maaltijdcheques, verplaatsingsvergoeding en de mogelijkheid op fietsleasing.

Solliciteer vandaag nog: hr@abtechnics.be