Ombouw professionele voertuigen

Maatwerk

AB Technics heeft zich doorheen de jaren geprofileerd als leverancier van maatwerk zodat uw mensen op het terrein het materiaal hebben dat hen 100% ondersteunt.

Geen enkel ontwerp kan beter getest worden dan bij de dagelijkse beproevingen op het terrein. Daarom geloven we bij AB Technics niet in de eenvoudige inbouw van standaardontwerpen wanneer robuustheid, betrouwbaarheid en snelheid van gebruik, absolute kernpunten zijn om ervoor te zorgen dat uw mensen steeds in optimale omstandigheden hun werk kunnen uitoefenen en de wagen een tool is die hen ondersteunt.

AB Technics heeft zich daarom steeds bewust geprofileerd als leverancier van maatwerk. Onze eigen CAD-ontwerpers gaan samen met uw mensen aan de slag om de omstandigheden waarin ze moeten werken zo goed mogelijk te begrijpen. Op basis daarvan worden voorstellen in 3D uitgewerkt zodat u van elke toepassing meteen kan zien hoe ze uw werk op het terrein onder druk kan ondersteunen.

Hetzelfde principe hanteren we bij de integratie van de digitale toepassingen en de ontwikkeling van steeds nieuwe oplossingen op het vlak van automatisering, robotica en data. Wij zetten de nieuwste technologie en innovaties om naar oplossingen voor efficiëntere en veiligere werkomstandigheden voor uw mensen op het terrein.

In de kijker: beglazing

AB Technics begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw veiligheid is tijdens uw job. Daarom werken wij samen met vaste partners om de beglazing van uw voertuig met een speciale folie te beschermen zodat bij een ongeval of bij een inslag op de werf, de inzittenden veilig blijven en het voertuig nog gebruikt kan worden.

Uitgevoerd in eigen atelier of samen met onze partners.

Een innovatieve aanpak van AB Technics tot uw dienst.

AB Technics & bott voor uw kwaliteit

AB Technics is uw partner voor inrichting van de hoogste kwaliteit. Naast ons eigen atelier heeft AB Technics een vast partnership met bott voor de levering van hun materialen voor uw voertuig. AB Technics is de exclusieve bott partner voor de provincie Antwerpen. Met onze eigen ontwerpafdeling en de rechtstreekse lijn, betekent dit steeds de meest optimale, op maat gemaakte oplossing voor uw noden!

Voor elk voertuig zitten onze mensen samen met u rond de tafel voor een gedetailleerde bouwbespreking. U krijgt vervolgens gedetailleerde 3D-ontwerpen zodat u perfect kan zien hoe het voertuig tijdens een interventie gebruikt zal kunnen worden.

AB Technics biedt dit aan voor elk voertuig, ongeacht het merk of het type. Door onze ervaring en het groot aantal voertuigen, hebben wij de beste relaties opgebouwd met alle spelers op de markt waardoor ook uw project meteen de beste ondersteuning geniet.