Ombouw prioritaire voertuigen

Maatwerk

AB Technics heeft zich doorheen de jaren geprofileerd als leverancier van maatwerk zodat uw mensen op het terrein het materiaal hebben dat hen 100% ondersteunt.

Geen enkel ontwerp kan beter getest worden dan bij de dagelijkse beproevingen op het terrein. Daarom geloven we bij AB Technics niet in de eenvoudige inbouw van standaardontwerpen wanneer robuustheid, betrouwbaarheid en snelheid van gebruik, absolute kernpunten zijn om in geval van nood doortastend te kunnen optreden of levensreddende hulp te bieden.

AB Technics heeft zich daarom steeds bewust geprofileerd als leverancier van maatwerk. Onze eigen CAD-ontwerpers gaan samen met uw mensen aan de slag om de omstandigheden waarin ze moeten werken zo goed mogelijk te begrijpen. Op basis daarvan worden voorstellen in 3D uitgewerkt zodat u van elke toepassing meteen kan zien hoe ze uw werk op het terrein onder druk kan ondersteunen.

Hetzelfde principe hanteren we bij de integratie van de digitale toepassingen en de ontwikkeling van steeds nieuwe oplossingen op het vlak van automatisering, robotica en data. Wij zetten de nieuwste technologie en innovaties om naar oplossingen voor efficiëntere en veiligere werkomstandigheden voor uw mensen op het terrein.

In de kijker: bepantsering

AB Technics begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw veiligheid is tijdens uw interventie. Daarom zijn wij fier als enige op de Belgische markt een volledige bepantsering te kunnen aanbieden van de portieren, inclusief de sloten. Bovendien voegen we door gebruik van de meest geavanceerde materialen slechts xx kg per deur toe waardoor er meer mogelijkheden blijven naar andere aspecten van de uitrusting.

Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in het beveiligen van de beglazing van uw voertuig met verschillende opties van folies tot versterkt glas.

Uitgevoerd in eigen atelier of samen met onze partners.

Een innovatieve aanpak van AB Technics tot uw dienst.

Voor elk voertuig zitten onze mensen samen met u rond de tafel voor een gedetailleerde bouwbespreking. U krijgt vervolgens gedetailleerde 3D-ontwerpen zodat u perfect kan zien hoe het voertuig tijdens een interventie gebruikt zal kunnen worden.

AB Technics biedt dit aan voor elk voertuig, ongeacht het merk of het type. Door onze ervaring en het groot aantal voertuigen, hebben wij de beste relaties opgebouwd met alle spelers op de markt waardoor ook uw project meteen de beste ondersteuning geniet.