Textiel & producten

Prioritaire markt

AB Technics biedt een ruime waaier aan kledij, producten en toestellen voor medische en paramedische diensten, politie en brandweer. Ons gamma gaat van de kleinste naald over steekwerende vesten tot brancards met alle benodigde accessoires. Bovendien kunnen wij door onze bevoorrechte positie bij de marktleiders zorgen voor oplossingen op maat van de allerhoogste kwaliteit.

Neem een kijkje op onze webshop of contacteer ons rechtstreeks op sales@abtechnics.be.

Professionele markt

AB Technics is gespecialiseerd in specifieke veiligheidskledij en tools voor de professional. Door enkel voor de absolute leiders in elk segment te kiezen, bieden wij u de beste zekerheid dat u en uw collega’s zo veilig mogelijk aan de slag kunnen. Samen met onze partner SIOEN laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreid gamma aan oplossingen voor wij die werken met machines zoals kettingzagen e.a. in sectoren zoals bosbeheer.

Neem een kijkje op onze webshop of contacteer ons rechtstreeks op sales@abtechnics.be.

Borduren & Bedrukken

AB Technics heeft een eigen afdeling die instaat voor al uw gedetailleerd borduurwerk, textielprint en textielbewerking. Van het eerste ontwerp tot de detailafwerking met speciale materialen, veiligheidsvoorschriften of protocolaire kentekens, wij hebben steeds de beste machines en kunnen samen met onze partners van 1 enkel stuk tot de allergrootste bestellingen leveren.

Bovendien kunnen wij door onze machines ook zeer specifieke hoogkwalitatieve oplossingen bieden aan verschillende andere sectoren. Onze textielafdeling is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in veel meer domeinen dan enkel de blauwe en de amber markt. Vandaag is AB Technics een gewaardeerde leverancier van borduurwerk van het hoogste niveau voor o.m. de paardensport en de auto- en motosport.

Contacteer ons rechtstreeks op textiel@abtechnics.be.