AB Technics & UZA presenteren eerste elektrische MUG in België

Vandaag stelde Universitair Ziekenhuis Antwerpen haar nieuwe MUG-voertuig voor. Deze eerste volledig elektrische MUG is een primeur op onze Belgische wegen en werd ontwikkeld door AB Technics en Mercedes-Benz Belgium op het model EQV. Dit voertuig kwam als beste model uit de testen die het ziekenhuis organiseerde met Priodrive.

Met deze primeur zet AB Technics haar koppositie als ombouwer van MUG-voertuigen extra kracht bij.

De focus op innovatie, maatwerk en persoonlijke service ten dienste van hulpverleners, politie en brandweer, is waar het hele team elke dag voor gaat. We zijn daarom trots en dankbaar dat onze klanten over heel België ons daar telkens opnieuw hun vertrouwen voor schenken.

Contacteer ons voor een open gesprek om te bekijken hoe we ook voor u een oplossing op maat kunnen voorstellen.

Veel succes aan de spoeddienst van UZA met hun fonkelnieuwe #MUGEdegem!